Filminfo

Uffe Lorenzen

27. September
21:00Musik arrangement
   120 kr.


UFFE LORENZEN
Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003 - hvor de ,som et af de første bands, vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen er netop nu aktuel med sit andet solo-album under eget navn, 'Triprapport':

"(...) Ikke fordi det overrasker, at Lorenzen har lavet en virkelig god plade, men fordi han her får brugt de gamle dyder til, at levere en stak numre som lyder vitale og friske, trods den velkendte indpakning, hvor der også er plads til små-fejl og andet der får musikken til, at leve og boble."
GFR - 5 stjerner

”Musikalsk ligger Uffe Lorenzen stadig til den konservative side af alt, der er moderne og poppet. Han omfavner lyden af fortidens syrerock, og de nye sange lyder som en lang fletning af tidlig Pink Floyd, udgakket Hawkwind og danske Furekåben, der trukket gennem Joe Meeks ekko-filter.”
Politiken - 4 hjerter

Til efteråret tager Uffe Lorenzen ”Triprapport” med på en intens turné rundt til landets spillesteder, hvor han tager på publikum med på en rejse i spændingsfeltet mellem historiefortælling og intimkoncert.

Arrangement med filmen om Uffe
Lorenzen, ‘Born to Lose,’ Q&A efter filmen med instruktøren Palle Demant
og efterfølgende koncert med Uffe Lorenzen


Film+koncert= 150kr
Koncert = 120kr
Film = 70kr


Køb din billet her på Billetto

Du kan også købe billetter i biografens åbningstid, eller i SuperBrugsen Glumsø