Filminfo

I krig og kærlighed

Vi viser filmen: 27. November - 2. December
5 dage
Spilletid:
2 Tim. 15 Min.
Afventer
 
 
Pris (helaftensfilm)
   80 kr.


I filmen følger vi Esben, der deserterer fra krigen og vender tilbage til sin familie og sit hjem, hvor alt har ændret sig i hans fravær og han må nu kæmpe for overlevelsen, kærligheden og for at redde familien.

I den fantastiske film finder vi Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster i rollerne som ægteparret Esben og Kirstine, mens velkendte ansigter som Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen, Natalie Madueño og Tom Wlaschiha også medvirker. Filmen er produceret og instrueret af den dynamiske duo Ronnie Fridthjof og Kasper Torsting, som en del af jer har haft/vil få fornøjelsen af under den igangværende pressetour.

Både anmeldere og biografgængere er helt vilde med kærlighedsdramaet, der blandt andet bliver kaldt en ”episk” og ”fremragende film” med ”en djævelsk god historie”!

Filmen 'I krig & kærlighed' er den første danske film, der foregår under Første Verdenskrig.

Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Men da Esben endelig vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.

Sebastian Jessen (Mens vi lever) spiller rollen som Esben, Rosalinde Mynster (Sandheden om mænd) er hans udkårne Kirstine, og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha spiller Gerhard. Forholdet mellem de tre er det centrale tema i filmen, mens krigens rædsler giver fortællingen historisk tyngde.

'I krig & kærlighed' er instrueret af debutanten Kasper Torsting, der har skrevet manuskriptet i samarbejde med producent Ronnie Fridthjof.