Filminfo

Andreas Bo - Samtalekoncert

7. November
19:00koncert
   200 kr.


Intim Samtale-Koncert med Andreas Bo.

Samtaler på tværs af musikken med Andreas Bo & guitarist Dennis Flacheberg.

Glumsø Bio inviterer hermed til en eksklusiv musikalsk oplevelse torsdag d. 7 november.

Kom helt tæt på Andreas Bo.

Du får her mulighed for at opleve Andreas Bo i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære multikunstner i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen. I forbindelse hans 50 års fødselsdag har Andreas Bo været på en lang tour med sit comedyshow “Fifti-Fifti”. På selve fødselsdagen udgav Andreas også sit første album som sanger. Et album med 10 sange, som han selv har skrevet. Pladen er indspillet i Media Sound Studiet med hans eget band.

Andreas udtaler: "Det er fedt at tage en guitar og bare synge og jeg elsker den inderlighed og det følelsesmæssige udtryk, som det aftvinger. Der er ikke noget staffage, det er bare musik og hvis jeg er heldig, kan det være, jeg rammer nogen med det, og giver dem en god oplevelse. Alle teksterne handler om håb i en eller anden form. At det hele løser sig hen ad vejen. For det er sådan noget man ved, når man lige er fyldt 50 år.”

Hvordan er Andreas sprunget ud som sanger?

Spiller han selv et instrument?

Hvad gør ham mest glad og hvad frygter han mest?

Hvordan er livet som freelancer?

Bliver han nervøs når han skal optræde?

Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen?

Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst. Det vil ikke blive et klassisk Andreas Bo show med parodier og jokes som han jo mestrer!

I stedet vil du opleve en mand med noget på hjerte og det kommer ud via musikken!

Men Andreas Bo er jo stadig Andreas Bo, så du kommer nok til at trække på smilebåndet.

Du vil komme til at høre nogle af han egne sange, et par af hans ynlingsnumre og historien om hvorfor han holder af netop de sange.

Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Andreas Bo er skuespiller, komiker og musiker. Man kender ham fra bl.a “Live fra Bremen”, “Rundt på gulvet” og hans standupshows “Plagiat”, “Original” og “Fifti-Fifti”. Andreas har sunget og spillet musik hele livet.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med fingrene dybt begravet i det danske musikmiljø. Han er freelance musiker og har bl.a spillet/indspillet med L.I.G.A, Hjalmer, Back to Back, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.Køb din billet her på Billetto

Du kan også købe billetter i biografens åbningstid, eller i SuperBrugsen Glumsø