Filminfo

Kajsa Vala

24. Februar
20:00Musikarrangement
   150 kr.
Dørene åbnes kl. 19.00Køb din billet HER på sj-billetten
Dansk / islandske Kajsa Vala er en vidunderlig blanding af rock, folk og country, men også med en snært af nordisk melankoli over sig - referencerne tæller alt fra Sheryl Crow til Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hun er en rasende dygtig guitarist, som håndterer alt fra dobro til elguitar, og stemmen er stærk og sårbar på een gang. Live har hun et fabelagtigt velspillende band, og GAFFA kvitterede med en 5-stjernet anmeldelse, da hun spillede koncert på SPOT Festival 2017.

Kajsa Vala udgav i sommeren 2016 mini-albummet “Kajsa Vala”, som er indspillet dels i Nashville, hvor hun har boet i flere perioder, og dels i hjembyen Aarhus med Dennis Ahlgren (Tina Dickow) bag pulten.

Balladen Saint Cecilia fra albummet blev udvalgt som soundtrack til ungdomsfilmen "EN-TO-TRENU”, og flere numre fra pladen har fået flot rotation på DR P4. Siden da er det blevet til livekoncerter over hele landet og optrædener på bla. Jelling MusikFestival og SPOT Festival.

Kajsa Vala er blevet kendt for sine fantastisk medrivende koncerter, hvor det seks mand store og virkeligt sammenspillede orkester leverer glødende guitarsoloer, storslået korsang og smukke ballader. Kajsa Vala har netop været i studiet for at indspille et par nye numre. Første single fra den kommende plade udkommer i løbet af efteråret 2017.

”I det hele taget er Kajsa Vala behageligt selskab at have på anlægget. Sangene er gennemgående velskrevne, Vala synger godt, musikerne kan deres kram og produktionen er som den skal være, og Vala skiller sig positivt ud i en genre, der er tætbefolket.” (Jonas Strandholdt Bach, 9. august 2016)