Filminfo

Tyrants and Kings

20. Januar
20:00Musikarrangement
   150 kr.


Dørene åbnes kl. 19.00

Køb billet på SJ-Billetten (klik her) eller i Spar i Glumsø
Den genreeksperimenterende og til tider støjende kvartet, Tyrants & Kings, måtte kort efter udsendelsen af deres 3. album Run, March, Burn! (der udkom i Danmark på Nordic Music Society i marts 2014 og på Soul Food Music i Tyskland i 2016) holde næsten 2 års ufrivillig pause.

En drilsk håndskade hos trommeslageren satte kvartetten på pause.

Efter to års pause åbnede kvartetten således sommerens Vig festival i 2017, og fejrede hermed bandets første offentlige koncert, siden bandet sidst gæstede Vesterbro Festival helt tilbage i 2015.


Den 20. jan. 2018 gæster Tyrants & Kings Glumsø Biograf kl. 20.00


Bandets sidste mange koncerter har taget udgangspunkt i bandets 3. album, Run, March, Burn!, som senest var en del af lydsiden i DR’s dramasatsninger ”Bedrag1” og ”Bedrag2”.

Sådan er det ikke længere. I skrivende stund er bandet i gang med indspilningen af bandets 4. fuldlængdealbum, som er planlagt til udgivelse i 2018 på Nordic Music Society.

Udgangspunktet for koncerten tager udgangspunkt i denne plade - en dunkel, durende sangskrivning, som ikke nødvendigvis rammer samme lydniveau som tidligere, men i stedet bevæger sig rundt i nuancer og stemninger. Dog stadig hvilende på rødderne af den ældgamle tone fra rock og blues.

Således vil koncerten stadig lyde af Tyrants & Kings, men kvartetten vil fortsætte den genrenedbrydende tradition, bandet har haft siden det anmelderroste debutalbum. 


Bandets minimalistiske artwort og et pressebillede med blot fire ens ikoner, understreger Tyrants & Kings pointe om, at musikken er vigtigere end personerne bag.
Musikken står alene. Fordi det er nok.